středa 5. září 2018

Blogování - přiznej to

Kamarád mi na blog nedávno řekl, že to už se dneska moc nevídá, ne? 


Někdo si možná může myslet, že je to blbý, trapný, zabitej čas...nebo ho to prostě jen nezajímá, což se dá chápat.

Ale já mám na to opačný názor, i kdybych blog nikdy neměla, a že jich bylo. Snad každý z nás jsme někdy něco vyhledávali na internetu. A kolikrát se nám stalo, že nám právě takový blog pomohl, nebo jsme se prostě jen začetli a autora si moc oblíbili.

Spousty známých autorů blog časem dělá pro čtenáře a ne pro sebe, ale každý bloger začíná stejně, kvůli sobě, protože ho to baví a tak to má podle mě být.

Nikdo by si do toho neměl nechat mluvit, protože 


Každá blogerka začíná stejně - něco na tom je.
I když to děláme pro sebe, protože nás to baví a naplňuje, některé věci si prostě nepřiznáme.

Sledujeme počet našich čtenářů, statistiky a doufáme, že náš blog někdo sdílí a my budeme jako ty blogerky, které sledujeme. 

Závidíme jim, tu slávu, ty peníze, ty skvělý vlasy, hromadu fanoušků a   vůbec že jsou tak úžasný a obdivujeme, ale veřejně nepřiznáme, že jsou prostě dobrý.
Určitě je to o známých. Nebo o tom, kde žijou, protože to všechny nejvíc zajímá, že jo.

Nakupujeme hromady hadrů, líčíme se, parádíme, kdyby nás náhodou na ulici někdo poznal (moc dobře víme že se to nestane, ale tajně v to doufáme, že třeba jednou) a abysme si mohly udělat fotku, která na tom blogu bude vypadat fakt dobře.

Každý napsaný článek kontrolujeme a doufáme, že se čtenáři a komentáře jen pohrnou a ono pořád nic, ale stejně nás to baví a bude nás to bavit. A budem doufat :)

Krásný den!

Žádné komentáře:

Okomentovat